Gálvez (PSPV-PSOE) aposta per celebrar les festes patronals de Borriol amb seguretat i complint amb les mesures sanitàries

  - 

  • El portaveu socialista assegura que es poden fer alguns actes i qüestiona si de darrere de la supressió està la falta de pressupost

El PSPV-PSOE de Borriol aposta per celebrar les festes patronals amb totes les mesures de seguretat. “Compromís i Veïns de Borriol, els dos partits que conformen actualment l’equip de govern, ens han oferit signar una declaració conjunta on anul·lem les festes d'agost per motiu de la pandèmia”, explica el portaveu socialista, Toni Gálvez. Però, continua, “veiem com tots els pobles del voltant van a celebrar-les respectant les mesures de seguretat, per exemple, no faran orquestres ni discomòbils, però sí bous i actes culturals mantenint les distàncies, amb mascaretes i aforament limitat”.

El portaveu socialista, qüestiona si el veritable motiu pel qual Compromís i Veïns de Borriol volen cancel·lar les festes és perquè des d’un primer moment no pretenien fer-les. “Als pressupostos aprovats per l'equip de govern només hi havia 75.000 euros destinats als actes festius, i ens preguntem si tenien pensat dedicar-los a altres temes mitjançant modificacions de crèdit”, denuncia Gálvez.

Des del Grup Municipal Socialista, assegura el seu portaveu, “defensem les nostres festes patronals. Tots, i especialment les i els joves del poble, necessitem temps d’esplai i d’oci després d’un any tan complicat”. “Confiem que els borriolencs i les borriolenques respectaran les mesures i es podran dur a terme les festes correctament, per tant demanem a Compromís i a Veïns de Borriol que reconsideren la seua postura i celebren les festes”, conclou Toni Gálvez.