PRIMERA CAMPANYA NADALENCA PER A IMPULSAR EL COMERÇ LOCAL


Fer les compres nadalenques a Borriol, enguany té premi
L'Ajuntament de Borriol, en col·laboració amb els comerços de la localitat, vol reforçar el consum en el xicotet comerç i, per a això, posa en marxa una campanya en la què tots guanyem.
L'equip de govern, junt amb el regidor de comerç, Francisco José Pastor, estan darrere d'esta mesura que pretén conscienciar de la importància i repercussió que té en el municipi el consum local. Per a això, els habitants que facen les seues compres en establiments de Borriol, entre  l’1 de desembre i el 6 de gener, obtindran una participació per al sorteig que es realitzarà l'11 de gener, una vegada finalitzada la campanya.
Els premis del sorteig seguiran la dinàmica de consum local, ja que seran retribucions en metàl·lic a invertir en negocis del municipi.
És la primera vegada que a Borriol es realitza esta campanya i s'espera una gran participació de veïns i comerciants. Amb motiu d'esta primera edició, totes les despeses de gestió aniran a càrrec de l'Ajuntament.
En els últims anys, les multinacionals han captat al consumidor amb les seues estratègies publicitàries i les seues grans superfícies però l'empresa local té molt que oferir. El tracte pròxim, el coneixement dels gustos del consumidor o generar ocupació en el municipi són valors enfront dels que les grans companyies no poden lluitar.
També adjuntem les bases del concurs d'aparadors que ja s'ha celebrat amb anterioritat.